Νίκος Κυριακίδης

Καθηγητής φυσικής αγωγής και πρώτος προπονητής στην ομάδα Άγιος Μνάσων της Κύπρου

 

«Όσοι  συνειδητά  έχουμε επιλέξει να ασχοληθούμε με  αυτές τις ηλικίες παιδιών γνωρίζουμε και τις ιδιαιτερότητες που έχουμε να αντιμετωπίσουμε στη καθημερινότητα μας. Θα πρότεινα λοιπόν και θα παρότρυνα όποιον  θα ήθελε να ασχοληθεί να παρακολουθήσει το σεμινάριο. Έχουν λεχθεί με απλό κατανοητό  τρόπο πολύ σημαντικά και απαραίτητα πράγματα. Έχω την εντύπωση ότι ο εισηγητής γνωρίζει το συγκεκριμένο αντικείμενο και έχει την εμπειρία σε αυτό το βαθμό  όσο ελάχιστοι στο Πανελλήνιο. Αυτό που μου άρεσε είναι ότι η μεταφορά γνώσης και εμπειρίας δεν είχε όρια ως συνήθως και απόρρητα μυστικά.»

 

Δήμητρα Πλεσιώτη

Πρωταθλήτρια Ελλάδας, καθηγήτρια φυσικής αγωγής,  προπονήτρια στον σύλλογο Μαχητές Πεύκων Θεσσαλονίκης

«Τεράστιο εύρος εμπειριών και τρομερή μεταδοτικότητα. Ευχαριστούμε για το σεμινάριο. Ευχαριστώ προσωπικά για την εξέλιξη που είχα γνωρίζοντας σας από μικρό παιδάκι!»

 

Θανάσης Οικονόμου

Καθηγητής φυσικής αγωγής και ιδρυτής του Ride my Bike στον Βόλο

«Το μέλλον της ποδηλασίας είναι τα μικρά παιδιά, όσο πιο νωρίς το καταλάβουμε τόσο το καλύτερο! Εκπληκτική δουλειά και εύστοχα άρθρα.»

Δήμητρα Πατάπη

Πρωταθλήτρια Ελλάδας στην πίστα, καθηγήτρια φυσικής αγωγής και προπονήτρια στον Ροδήλιο Ρόδου

«Ο πιο έμπειρος δάσκαλος για αυτές τις ηλικίες! Μέσα από το ταξίδι των γνώσεων μαθαίνεις να προσεγγίζεις τα παιδιά με τον καλύτερο και πιο σωστό τρόπο!»

 

Φανούρης Κοντογιωργάκης

Ιδρυτής της  Leros bike & fun academy ,  αθλητής και κριτής ποδηλασίας

«Χαίρομαι και είμαι ευγνώμων που γνώρισα αυτόν τον άνθρωπο την κατάλληλη στιγμή στην ζωή μου! Χαίρομαι που τον έχω εκπαιδευτή και προσωπικό μου προπονητή! Θα χαρώ περισσότερα ακόμα αν βρεθούμε το καλοκαίρι στο νησί για ένα δυνατό προπονητικό Camp με μικρά και μεγάλα παιδιά και να δουλέψουμε μαζί! Ευχαριστώ κύριε Θωμά  για όλα!!!»

 

Παύλος Μουστακίδης

Πατέρας του δύο φορές πρωταθλητή Ελλάδας στο ΜΤΒ Νικόλα Μουστακίδη

«Εκτός από κορυφαίος προπονητής, ήσουνα και εξαιρετικός παιδαγωγός για όσο διάστημα ο Νικόλας είχε την τύχη να είναι υπό την καθοδήγησή σου. Νομίζω ότι ο τρόπος που αγαπάει και βλέπει την ποδηλασία οφείλεται κυρίως σε εσένα. Εύχομαι να συνεχίσεις για όσο περισσότερο γίνεται ώστε τα νέα παιδιά να κερδίσουνε από την εμπειρία, το μεράκι και την γνήσια αγάπη σου για το άθλημα. Σε ευχαριστούμε!»